1. Ընտրեք օճառի տեսակը
Պինդ օճառ (NaOH)
Հեղուկ օճառ (KOH)
2. Հիմնական բնութագրեր
The usual amount of water from 30% to 35%.
With less water, you can use more liquid oils, the soap hardens faster. With a large amount of water, you can use more solid oils, the soap mass thickens more slowly, when making soap in a hot way, not all moisture will have time to evaporate and saponification will take place completely.
Ջուր/Յուղ հարաբերակցություն․
With less water, you can use more liquid oils, the soap hardens faster. With a large amount of water, you can use more solid oils, the soap mass thickens more slowly, when making soap in a hot way, not all moisture will have time to evaporate and saponification will take place completely.
When making soap using the hot method, set it to 1% , the required weight of oils for overfilling is calculated separately (5-15%).
When making soap cold , select the overfat from the drop-down list from 5 to 15 percent.
and making soap in a hot way, not all moisture will have time to evaporate and saponification will take place completely.
Ազատ յուղ (Пережир):
3. Բաղադրիչներ
Ձեր օճառի բաղադրատոմսը
Ջուր/Յուղ Հարաբերակցություն | 33% | |
Ազատ յուղեր․ | 7% | |
Նատրիումի հիդրօքսիդ(NaOH) | 0 գր. | |
Ջուր | 0 գր. | |
Օճառի վերջնական քաշ․ | գր |
Հավասարակշռված բաղադրատոմս | 0 | Օպտիմալ ~160 |
Ընդհանուր կարծրություն | 0 | 35 – 45 |
Մաքրող հատկություններ | 0 | 15 – 20 |
Փափկեցնող հատկություններ | 0 | 50 – 70 |
Փրփրություն | 0 | 15 – 30 |
Փրփուրի կրեմաինություն | 0 | 15 – 35 |
Յոդի քանակ | 0 | 0 – 60 |
ԱռաջարկություններԸնտրեք մեկ կամ ավել բաղադրիչներ ձախ կողմում գտնվող տուփից որպեսզի հաշվիչը կարողանահաշվարկել Ձեր օճառի բաղադրատոմսը։ Սահմանեք յուրաքանչյուր բաղադրիչի համար քանի գրամ եք ցանկանում ավելացնել Ձեր օճառի մեջ և բաղադրատոմսը կհաշվարկվի ավտոմատ կերպով։ Հստակ տվյալները ներմուծվել են ներմուծման դաշտեր։
|