1. Ընտրեք օճառի տեսակը
Պինդ օճառ (NaOH)
Հեղուկ օճառ (KOH)
2. Հիմնական բնութագրեր
The usual amount of water from 30% to 35%.
With less water, you can use more liquid oils, the soap hardens faster. With a large amount of water, you can use more solid oils, the soap mass thickens more slowly, when making soap in a hot way, not all moisture will have time to evaporate and saponification will take place completely.
Ջուր/Յուղ հարաբերակցություն․
With less water, you can use more liquid oils, the soap hardens faster. With a large amount of water, you can use more solid oils, the soap mass thickens more slowly, when making soap in a hot way, not all moisture will have time to evaporate and saponification will take place completely.
When making soap using the hot method, set it to 1% , the required weight of oils for overfilling is calculated separately (5-15%).
When making soap cold , select the overfat from the drop-down list from 5 to 15 percent.
and making soap in a hot way, not all moisture will have time to evaporate and saponification will take place completely.
Ազատ յուղ (Пережир):
3. Բաղադրիչներ
Ավոկադոյի բատտեռ
- 31
- 0
- 61
- 0
- 31
- 67
Անդիրոբայի յուղ
- 36
- 0
- 60
- 0
- 36
- 68
Գետնանուշ բատտեռ
- 11
- 0
- 82
- 0
- 11
- 92
Ձմերուկի կորիզի յուղ
- 21
- 0
- 79
- 0
- 21
- 119
Արգանի յուղ
- 15
- 1
- 81
- 1
- 14
- 95
Բաբասուի յուղ
- 69
- 55
- 22
- 55
- 14
- 10
Բաոբաբի յուղ
- 29
- 1
- 67
- 1
- 28
- 75
Բալի կորիզի յուղ
- 10
- 0
- 88
- 0
- 10
- 126
Տավարի ճարպ
- 58
- 8
- 40
- 8
- 50
- 45
Մանանեխի յուղ
- 4
- 0
- 41
- 0
- 4
- 101
Նռան կորիզի յուղ
- 6
- 0
- 92
- 0
- 6
- 22
Ընկույզի յուղ
- 9
- 0
- 78
- 0
- 9
- 145
Սագի ճարպ
- 27
- 0
- 64
- 0
- 27
- 65
Իլլիպի յուղ
- 62
- 0
- 35
- 0
- 62
- 33
Կանոլայի յուղ
- 6
- 0
- 91
- 0
- 6
- 110
Կապուասի յուղ
- 42
- 0
- 44
- 0
- 42
- 38
Կարանգի յուղ
- 12
- 0
- 73
- 0
- 12
- 85
Լոռամրգի կորիզի յուղ
- 8
- 0
- 92
- 0
- 8
- 150
Այծի ճարպ
- 69
- 16
- 31
- 16
- 53
- 40
Կոկումի յուղ
- 60
- 0
- 37
- 0
- 60
- 35
Կանեփի յուղ
- 8
- 0
- 87
- 0
- 8
- 160
Ոսկրային յուղ
- 0
- 0
- 0
- 0
- 0
- 90
Տապակած սուրճի հատիկների յուղ
- 40
- 0
- 48
- 0
- 40
- 81
Սուրճի կանաչ հատիկի յուղ
- 46
- 0
- 50
- 0
- 46
- 85
Կոհունի յուղ
- 75
- 64
- 21
- 64
- 11
- 30
Նապաստակի ճարպ
- 39
- 3
- 55
- 3
- 36
- 85
Մոլուկկսկիյ տունգի յուղ
- 10
- 0
- 87
- 0
- 10
- 154
Եգիպտացորենի յուղ
- 14
- 0
- 84
- 0
- 14
- 117
Քնջութի յուղ
- 14
- 0
- 83
- 0
- 14
- 112
Հավի ճարպ
- 33
- 1
- 59
- 1
- 32
- 69
Դափնու յուղ
- 40
- 24
- 56
- 24
- 16
- 75
Լանոլին
- 0
- 0
- 0
- 0
- 0
- 27
Լաուրինաթթու
- 100
- 100
- 0
- 100
- 0
- 0
Ձիու ճարպ
- 34
- 3
- 49
- 3
- 31
- 79
Կտավատի յուղ
- 9
- 0
- 90
- 0
- 9
- 180
Լուֆայի սերմի յուղ
- 27
- 0
- 77
- 0
- 27
- 108
Մակադամիա բատտեռ
- 19
- 1
- 60
- 1
- 18
- 70
Կակաչի սերմի յուղ
- 14
- 0
- 88
- 0
- 14
- 135
Ազնվամորու սերմի յուղ
- 2
- 0
- 97
- 0
- 2
- 192
Մանգոյի բատտեռ
- 52
- 0
- 46
- 0
- 52
- 45
Մանգոյի կորիզի յուղ
- 49
- 0
- 48
- 0
- 49
- 45
Պասսի մրգի յուղ
- 13
- 0
- 86
- 0
- 13
- 136
Մարուլայի յուղ
- 18
- 0
- 79
- 0
- 18
- 73
Ալոե յուղ
- 0
- 0
- 0
- 0
- 0
- 2
Բորիջի յուղ
- 14
- 0
- 68
- 0
- 14
- 135
Արջի ճարպ
- 12
- 2
- 79
- 2
- 10
- 92
Նուշի բատտեռ
- 25
- 1
- 74
- 1
- 24
- 70
Միրիստիկ թթու
- 99
- 99
- 0
- 99
- 0
- 1
Մովրի յուղ
- 46
- 0
- 51
- 0
- 46
- 62
Կաթնային ճարպ
- 55
- 15
- 22
- 15
- 40
- 30
Մոնոի դե Տահիտի յուղ
- 73
- 60
- 2
- 60
- 13
- 9
Մորինգայի յուղ
- 14
- 0
- 73
- 0
- 14
- 68
Մուրումուրու յուղ
- 82
- 73
- 18
- 73
- 9
- 10
Նիմ յուղ
- 33
- 0
- 63
- 0
- 33
- 89
Ջրաքի ճարպ
- 0
- 0
- 0
- 0
- 0
- 55
Չիչխանի յուղ
- 10
- 0
- 88
- 0
- 10
- 165
Ոչխարի ճարպ
- 51
- 14
- 31
- 14
- 37
- 54
Վարսակի յուղ
- 17
- 0
- 79
- 0
- 17
- 104
Օլեինաթթու
- 0
- 0
- 99
- 0
- 0
- 92
Պալմիտիկ թթու
- 98
- 0
- 0
- 0
- 98
- 2
Արմավենու կարմիր յուղ
- 50
- 1
- 49
- 1
- 49
- 53
Արմավի ստեարին
- 67
- 2
- 33
- 2
- 65
- 48
Պապայայի յուղ
- 18
- 0
- 79
- 0
- 18
- 67
Պերիլայի յուղ
- 8
- 0
- 87
- 0
- 8
- 196
Արևածաղկի ձեթ
- 11
- 0
- 87
- 0
- 11
- 133
Երեկոյան գարնանածաղկի յուղ
- 7
- 0
- 91
- 0
- 7
- 160
Մեղվի ոսկ
- 0
- 0
- 0
- 0
- 0
- 10
Կանոլայի յուղ
- 4
- 0
- 86
- 0
- 4
- 108
Կաթնատուփի յուղ
- 9
- 0
- 90
- 0
- 9
- 115
Բրնձի թեփի յուղ
- 26
- 1
- 69
- 1
- 25
- 110
Կամելինայի յուղ
- 8
- 0
- 88
- 0
- 8
- 144
Սաֆլորի յուղ
- 7
- 0
- 90
- 0
- 7
- 145
Խոզի ճարպ
- 42
- 1
- 52
- 1
- 41
- 57
Սալորի կորիզի յուղ
- 3
- 0
- 91
- 0
- 3
- 98
Սոյայի յուղ
- 16
- 0
- 82
- 0
- 16
- 131
Ստեարինաթթու
- 99
- 0
- 0
- 0
- 99
- 2
Ջայլամի ճարպ
- 36
- 4
- 57
- 4
- 32
- 97
Թամանուի յուղ
- 25
- 0
- 73
- 0
- 25
- 111
Հալած բատտեռ
- 55
- 15
- 22
- 15
- 40
- 30
Տուկումայի յուղ
- 77
- 71
- 13
- 71
- 6
- 13
Դդմի սերմի յուղ
- 19
- 0
- 83
- 0
- 19
- 128
Բադի ճարպ
- 36
- 1
- 58
- 1
- 35
- 72
Պիստակի յուղ
- 12
- 0
- 88
- 0
- 12
- 95
Պնդուկի յուղ
- 8
- 0
- 85
- 0
- 8
- 97
Բամբակի սերմի յուղ
- 26
- 0
- 71
- 0
- 26
- 108
Սև չամանի յուղ
- 16
- 0
- 83
- 0
- 16
- 133
Սև հաղարջի յուղ
- 8
- 0
- 87
- 0
- 8
- 177
Շի յուղ, կուսական
- 45
- 0
- 54
- 0
- 45
- 59
Մասուրի յուղ
- 6
- 0
- 89
- 0
- 6
- 188
Էմուի ճարպ
- 32
- 0
- 55
- 0
- 32
- 60
Յանգուի յուղ
- 23
- 0
- 76
- 0
- 23
- 95
Յատրոֆայի յուղ
- 16
- 0
- 78
- 0
- 16
- 102
Ձեր օճառի բաղադրատոմսը
Ջուր/Յուղ Հարաբերակցություն | ||
Ազատ յուղեր․ | ||
Ջուր | ||
Օճառի վերջնական քաշ․ | գր |
Հավասարակշռված բաղադրատոմս | Օպտիմալ ~160 |
|
Ընդհանուր կարծրություն | 35 – 45 | |
Մաքրող հատկություններ | 15 – 20 | |
Փափկեցնող հատկություններ | 50 – 70 | |
Փրփրություն | 15 – 30 | |
Փրփուրի կրեմաինություն | 15 – 35 | |
Յոդի քանակ | 0 – 60 | |
Առաջարկություններ |