Նկարագրություն
Կակաո Փոշի: Բնական պրոդուկտ, որը իրենից ներկայացնում է փոշեանման զանգված՝ պատրաստված կակաոյի ծառի պտուղներից: Պտուղները նախապես չորացվում են, այնուհետև մանրացվում:
Կակաոյի փոշու օգտակար բաղադրիչները բազմազան են․
- Բուսական սպիտակուցներ:
- Ածխաջրեր:
- Ճարպեր:
- Սննդային հյուսվածքներ:
- Օրգանական միացություններ:
- Արոմատիկ կոմպոնենտներ:
- Միներալ նյութեր:
- Դուբիլային և ներկող միացություններ:
- Կոֆեին:
- Տեոբրոմին: Կակաո Փոշի
Այս բոլոր բաղադրիչների առկայությունը ձևավորում է այս պրոդուկտի համային և արոմատիկ հատկությունները, ինչպես նաև ազդեցությունը մարդու օրգանիզմի վրա: Օրինակ, հայտնի կոֆեինը ցուցաբերում է ուժեղագույն ազդեցություն սրտանոթային և նեռվային համակարգերի վրա՝ գրգռելով դրանք:
Տեոբրոմինը հրաշալի կերպով օգնում է հազի բուժման գործում: Այն կարողանում է ճնշել հազի ռեֆլեքսը: Բավական է ըմպել մեկ գավաթ տաք ըմելիք, որպեսզի սկսի թուլացումը:
Կակաոյի փոշու մեջ առկա են մեծ քանակությամբ օգտակար վիտամիններ և տարրեր, որոնք մեծացնում են այս պրոդուկտի օգտակարության ցուցանիշը մի քանի անգամ:
Հագեցած ճարպաթթունները արժանի են կոսմետոլոգների երախտագիտությանը, քանի որ դրական են գործում մաշկի և մազերի վրա: Կակաոն ակտիվորեն կիրառում են տնային և սալոննային արտաքին ազդեցության պրոցեդուրաներում:
Հակաօքսիդանտները կոմպոնենտներ են, որոնք պայքարում են ծերացման պրոցեսսի և օրգանիզմի բջիջների ոչնչացման դեմ: Կակաոյի մեջ առկա երկաթը մասնակցում է արյան արտադրության գործընթացին: Վերջինիս պատճառով մեկ կտոր շոկոլադը միայն օգուտ կբերի:
Ցինկ՝ ակտիվ տարր, որը իրեն ցուցաբերում է սպիտակուցի սինթեզի, ֆերմենտների ձևավորման, բջիջների աշխատանքի կարգավորման և նուկլեինաթթվի արտադրության ժամանակ: Մելանինը պաշտպանիչ ֆիլտր է ՈՒՄ և ինֆրակարմիր ճառագայթներից: Այն պաշտպանում է գերտաքացումից և արևայրուքից: Ֆենիլէթիլամինը հայտնի բնական հակադեպրեսանտ է: Հաջողությամբ բարձրացնում է տրամադրությունը՝ էնդորֆինի արտադրության շնորհիվ: Այն տալիս է հրաշալի հնարավորություն թարմանալու առանց ավելորդ “դոպինգների”:
Կիրառելիության անհրաժեշտություն հետևյալ խնդիրների ժամանակ․
- Ծերացող մաշկ,
- Մաշկի ճկունության անկում,
- Քամահարում, չորացում,
- Բշտիկներ, սպիեր,
- Ցելյուլիտ,
- Յուղոտ մազեր:
Կակաոյի փոշու հատկությունները․
- Հակաօքսիդանտ,
- Երիտասարդեցնում է,
- Հարթեցնում է կնճիռները,
- Մաշկի խոնավության կորստից պաշտպանում,
- Վիտամինավորում,
- Ռեգեներացիա,
- Ձգության բարձրացում,
- Ցելյուլիտի բուժում և պրոֆիլակտիկա,
- Բաշկի ջրա-լիպիդային բալանսի վերականգնում,
- Մազերի ավելորդ յուղայնության հեռացում:
Կակաոյի կոսմետիկ կիրառելիությունը․
- Հակատարիքային կոսմետիկա,
- Մազերի ամրեցնող միջոց,
- Աչքերի շրջանի շիճուկ,
- Պաչտպանիչ կրեմեր,
- Պատրաստի կոսմետիկայի համար վիտամինային հավելանյութ,
- Հակացելյուլիտային միջոցներ:
Այլ հավելումներ կարող եք դիտել այստեղ
Հետևեք նորություններին մեր FB էջում
Դիտարկումներ
Տվյալ պահին դիտարկումներ առկա չեն